Wat is het beste tuinmeubilair voor op het strand?

Als je je afvraagt wat het beste materiaal is voor tuinmeubilair op het strand als het om hout gaat, is teak een uitstekende keuze. Dit duurzame materiaal is bestand tegen zonlicht en heeft een klassieke, strandachtige esthetiek.

Wat is het beste tuinmeubilair voor op het strand?

Als je je afvraagt wat het beste materiaal is voor tuinmeubilair op het strand als het om hout gaat, is teak een uitstekende keuze. Dit duurzame materiaal is bestand tegen zonlicht en heeft een klassieke, strandachtige esthetiek. Het beste tuinmeubilair voor een strandhuis is zwaar, duurzaam en bestand tegen langdurige blootstelling aan de elementen. Goede meubelmaterialen zijn onder meer HDPE-hout, teak en roestvrij staal.

Andere opties vereisen mogelijk meer onderhoud en gaan niet zo lang mee. Cipres, ceder en sequoia zijn de meest populaire naaldhoutsoorten voor het maken van tuinmeubilair. Ze zijn over het algemeen goedkoper en toegankelijker dan hardhout, maar die prijsdaling kan een afname van de duurzaamheid betekenen. Kies meubels die bestand zijn tegen het zand van de tijd, zoals teakhouten meubels en rieten meubels.

Beide materialen zijn dicht en sterk genoeg om de zoute lucht te weerstaan. Onze plantage geteelde teak en N-dura Resin Wicker zijn de twee meest populaire materialen die onze experts aanbevelen voor huiseigenaren met onroerend goed in de buurt van de kust. Aluminium is het meest populaire metaal voor tuinmeubilair. Ondanks zijn lichtgewicht is het sterk, duurzaam en kan het gemakkelijk in verschillende ingewikkelde vormen worden verwerkt.

Aluminium is relatief goedkoop, onderhoudsarm en roest nooit. Hoewel het op zichzelf zeer weerbestendig is, wordt een polyester poedercoating aanbevolen. Dit elektrostatische proces verhoogt niet alleen de bescherming tegen de elementen en krassen, maar stelt u ook in staat om kleur aan de mix toe te voegen. Hoewel u geverfd aluminium kunt kopen, hecht poedercoating beter op het metaal en is het veel beter bestand tegen vervaging.

Dit is ook handig als uw dek of zwembad wordt blootgesteld aan zoute lucht, die de neiging heeft om verf en onbehandeld metaal weg te vreten. Net als andere metalen warmt aluminium op, dus het is het beste om zitkussens te hebben om je koel en comfortabel te houden. Over het algemeen zijn hardhout zoals teak en mahonie uw beste natuurlijke materialen, terwijl moderne HDPE-houten meubels zoals Polywood de meest duurzame en duurzame keuze zijn. Als u op zoek bent naar een tuinmeubelset die uw ruimte volledig zal transformeren, is Arhaus een geweldige plek om te beginnen.

Het werkt het beste in buitenomgevingen met weinig tot matig gebruik, omdat het na verloop van tijd comprimeert en frequent gebruik ervoor zorgt dat het sneller zijn vorm verliest. Als u uw strandhuis alleen in het zomerseizoen gebruikt, is het een goede gewoonte om uw tuin en tuinmeubilair af te dekken om overmatige schade door het barre winterweer te voorkomen. Hoewel sommige minimalistische moderne omgevingen massief betonnen tuinmeubilair in hun permanente ontwerp kunnen opnemen, wordt dit composiet vaker gebruikt in combinatie met andere materialen. Tuinmeubilair in een strandhuis heeft te maken met veranderlijk weer, felle zon en hoge luchtvochtigheid.

We hebben een lijst samengesteld met de meest populaire materialen voor tuinmeubilair en hoe ze omgaan met omgevingen aan de oceaan. Naaldhouten meubels gaan langer mee als ze bedekt worden gehouden wanneer ze niet in gebruik zijn, maar zelfs de best onderhouden grenen meubels gaan niet veel langer mee dan 10 jaar buitenshuis. Smeedijzeren tuinmeubilair is hard en kan oncomfortabel zijn zonder bekleding om zitting en rugleuningen te kussen. Kussens, stroppen en accentkussens voor tuinmeubilair vereisen stoffen die bestand zijn tegen de strenge eisen van constante blootstelling aan de elementen.

Als de poedercoating op smeedijzeren meubels wordt afgebroken of bekrast, zal het meubilair zeer snel roesten als het niet onmiddellijk wordt behandeld met roestwerend materiaal. Als u uw strandhuis alleen seizoensgebonden gebruikt en liever tuinmeubilair inpakt dat niet in gebruik is, is aluminium een geweldige lichtgewicht optie. Zelfs met houtolie kan de hoge zon uw meubels tot 75% sneller doen verslechteren dan schaduwrijke meubels. Toen je zei dat duurzaamheid belangrijker is voor terrasmeubilair dat vaker zal worden gebruikt, dacht ik eraan hoe de meeste van mijn familie altijd al barbecuefeestjes buiten wilden proberen.

Of je nu houdt van entertainment in de buitenlucht of rustige eenzaamheid, het is meer jouw snelheid, je hebt meubels van hoge kwaliteit nodig die bij je levensstijl en het plaatselijke klimaat passen. .

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *