Waarom is costco terrasmeubilair uitverkocht?

Problemen met de toeleveringsketen veroorzaken tekorten aan de producten, samen met zeevruchten en verschillende andere items op bepaalde locaties van de megastore. Meer specifiek is het probleem een tekort aan zeecontainers.

Waarom is costco terrasmeubilair uitverkocht?

Problemen met de toeleveringsketen veroorzaken tekorten aan de producten, samen met zeevruchten en verschillende andere items op bepaalde locaties van de megastore. Meer specifiek is het probleem een tekort aan zeecontainers. Gespot door Costco Deals, vindt Costco's Summer Retreat-verkoop online plaats van 19 mei tot 13 juni en omvat de volgende deals voor tuinmeubilair die je niet mag missen. Costco heeft terrasmeubilair op voorraad dat door verschillende bedrijven is gemaakt, maar het interne merk lijkt terrasmeubilair te omvatten dat er niet exclusief voor is gemaakt door Agio International.

Zoals bij elk tuinmeubilair, moet Costco-terrasmeubilair in de winter schoon, droog en veilig worden opgeslagen. Dat gezegd hebbende, bent u misschien op de markt voor teakhouten terrasmeubilair of smeedijzeren terrasmeubilair dat Costco over het algemeen niet bij zich heeft. Want hoewel Costco tuinmeubilair een aantrekkelijk prijskaartje heeft, vooral in vergelijking met de beste terrasmeubelsets die te koop zijn, gaat het kopen van een terrasset voor buiten niet alleen over dollars en centen.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *