Wanneer moet ik tuinmeubilair kopen?

Veel online publicaties raden aan om tussen eind augustus en oktober tuinmeubilair te kopen. Hoewel deze maanden geweldige tijden zijn om te winkelen, zijn er in het jaar andere mogelijkheden waarop je veel kunt krijgen.

Wanneer moet ik tuinmeubilair kopen?

Veel online publicaties raden aan om tussen eind augustus en oktober tuinmeubilair te kopen. Hoewel deze maanden geweldige tijden zijn om te winkelen, zijn er in het jaar andere mogelijkheden waarop je veel kunt krijgen. Deze vraag is niet zo geknipt en droog. Als uw topprioriteit bijvoorbeeld het verkrijgen van het nieuwste en beste op het gebied van meubilair in de achtertuin is in plaats van de beste prijs te scoren, wilt u opletten wanneer merken hun nieuwe lijnen onthullen.

Dat is wanneer je items vindt met de huidige kleurtrends en merkontwerpen. Maar omdat ze gloednieuw zijn, komen ze met een zwaarder prijskaartje. De beste tijd om dit soort boodschappen te doen is meestal aan het begin van de lente, eind maart en begin april. Aangezien problemen met de toeleveringsketen nog steeds, nou ja, een probleem zijn, zal vroeg bestellen ook helpen om ervoor te zorgen dat uw terras tegen het begin van de zomer is ingericht.

Terrasmeubilair is meestal te koop van augustus tot oktober, wanneer winkels hun zomerartikelen opruimen om plaats te maken voor herfstinventaris. Over het algemeen geldt dat hoe verder van de zomer, hoe hoger de besparing op terrasmeubilair. Terwijl de meeste meubelwinkels tijdens de zomermaanden hun terrasdecor beginnen uit te brengen, kunt u het hele jaar door zitplaatsen, eetsets en accenten buiten kopen. Natuurlijk heeft u misschien ook veel in gedachten en wilt u weten wat de beste tijd is om tuinmeubilair tegen een gereduceerde prijs te kopen.

Zorg ervoor dat u weet hoe u buitenkussens moet reinigen en hoe u voor uw terrasmeubilair moet zorgen op basis van het materiaaltype. De verkoop voor het seizoen is perfect voor mensen die geld willen besparen en de sprong willen wagen op de nieuwste modetrends voor tuinmeubilair. Gebruik je hoes wanneer je niet van plan bent je tuinmeubilair te gebruiken om het er jarenlang als nieuw uit te laten zien. Hoewel u misschien lage prijzen kunt vinden voor buitentapijten, lantaarns en eetkamerstoelen, is het het beste om te wachten op de verkoop aan het einde van de zomer om grote terrasarrangementen zoals ligbedden en gesprekssets te kopen.

Aan het einde van het seizoen zijn er besparingen te maken op tuinmeubilair, adviseert Dawn Ritchie. Het plannen van uw buitenontwerp tijdens de wintermaanden is een geweldige manier om geld te besparen op terrasmeubilair als de zomer komt. Veel winkels hebben echter het hele jaar door verkoopevenementen, zodat u lage prijzen kunt vinden voor chique tuinmeubilair van hoge kwaliteit. Als je in een klimaat leeft dat het hele jaar door buitenleven niet toestaat, is de beste tijd om terrasmeubilair te kopen op tijd voor de Memorial Day-vakantie, of, als je in het VK bent, het paasweekend en het begin van het buitenwoonseizoen.

Wanneer u naar de beste merken voor tuinmeubilair kijkt, overweeg dan deze tips om hun felbegeerde stukken tegen budgetvriendelijke prijzen mee naar huis te nemen. Winkels verlagen doorgaans hun prijzen voor tuinmeubilair in het najaar om plaats te maken voor hun herfst- en wintervoorraad. Omdat iedereen buiten barbecues en zwembadfeesten organiseert, staat het hebben van tuinmeubilair voorop, waardoor het de duurste tijd van het jaar is om meubels te kopen. Maar zoals Lauren Sheridan van het productmarketingteam van tuinmeubelontwerpers LeisureGrow Products (opent in nieuw tabblad) opmerkt, wilt u misschien vroeg investeren om aan het begin van het jaar te profiteren van periodes van goed weer.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *