Kunnen houten meubels buiten worden gelaten?

Als u uw houten meubels goed behandelt, moet deze bijna drie decennia meegaan. Hardhout kan met de juiste zorg buiten tot een halve eeuw meegaan.

Kunnen houten meubels buiten worden gelaten?

Als u uw houten meubels goed behandelt, moet deze bijna drie decennia meegaan. Hardhout kan met de juiste zorg buiten tot een halve eeuw meegaan. Een overdekte veranda of patio is een geweldige plek voor binnenmeubilair, omdat uw meubels enige bescherming krijgen tegen de elementen. Ten slotte, als u van plan bent om stoffen buitenshuis te gebruiken - hetzij op gestoffeerde meubels of op kussens en kussens - zorg er dan voor dat u buitenstof gebruikt.

Hoewel tuinmeubilair is ontworpen om de elementen te weerstaan, kan het geen kwaad om tijdens de koudere maanden te verdubbelen met een meubelhoes. We kunnen het er ook over eens zijn dat niet alle meubels geschikt zijn voor gebruik buitenshuis, hoe goed het ook is om uw tuin aan te vullen. Teak is een favoriet voor timmerlieden voor tuinmeubilair, omdat de elementen het vocht buiten houden dat rotten vergemakkelijkt. Tuinmeubelen die u niet buiten mag laten staan, zullen verslechteren wanneer ze worden blootgesteld aan bepaalde weersinvloeden.

We spraken met de experts om alles te weten te komen over het beste terrasmateriaal voor koude klimaten en tips om ervoor te zorgen dat uw terrasmeubilair de winter doorkomt. Oké, nu we de basis hebben van het gebruik van binnenmeubilair buiten, deel ik precies hoe ik mijn gedateerde bank veranderde in een prachtige bank voor mijn veranda. Maar je moet precies weten met wat voor soort meubels je werkt, zegt Megan Pierce-Dozier, met tuinmeubelleider Kingsley Bate. Als u op zoek bent naar terrasmeubilair dat in de winter buiten kan worden gelaten, is aluminium een van de beste terrasmaterialen voor koude klimaten.

Voor benodigdheden heb je handschoenen, een stofmasker, een palmschuurmachine, schuurpapier met hoge en fijne korrel, een kleefdoek, een druppeldoek, verfborstels, houtbeits, een vlekspons, buitenkit en buitenverf nodig. Het vermogen van tuinmeubilair om het weer te weerstaan, hangt af van het bouwmateriaal en de zorgvuldigheid van het onderhoud. Het is het beste om stalen of ijzeren meubels in de winter op te bergen en de meubels in de lente en zomer af te dekken met een waterdichte hoes. Vandaag deel ik deze leuke make-over voor meubels, samen met alles wat je moet weten om je eigen binnenmeubilair buiten te laten werken.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *