Een voetenbank geeft extra comfort

| Meer
voetenbankje
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Als er een tuinmeubel is die goed voor u zorgt, dan is het een voetbankje. Na een lange werk- of schooldag heeft u wel wat rust verdiend. U gaat in een tuinstoel zitten en daarna ploft u er met beide benen. Even een diepe zucht, even rondkijken en daarna sluit u de ogen.
Het zal niet verbazen dat u in een diepe slaap valt. U heeft het verdiend dus doe maar…geniet van het comfort, u heeft er voor betaald dus dan moet u er ook van genieten. En daar draagt een voetbankje zijn steentje zeker aan bij.
 
voetbankjes

Een voetbankje is niet zomaar een voetbankje. Er zijn diverse soorten voetbankjes. En voetbankjes zijn een onderdeel van tuinmeubelen.
-Makkelijk met maximaal comfort geeft het model dat in de hoogte verstelbaar is. Iedereen kan er dus van gebruik
 maken.
-Er is een uitvoering met een ingebouwd tafelblad. Maakt het zomerleven nog aangenamer. Voeten op de voetenbank,
 een koud lekker glas drinken op het tafelblad, wat wilt u eigenlijk nog meer…
-Makkelijk te verplaatsen is de voetenbank die inklapbaar is. Handig hoor!
-Er is er een die bergruimte heeft. Ook verdraaid gemakkelijk.
-U haalt het kussen van de voetbank af en in een wip heeft u een extra bijzettafeltje.
-U wilt een voetbankje dat er niet is. Dan gaat u zelf een voetbank ontwerpen. Een leuke uitdaging!
 
voetenbankje

Waarmee kunt u uw voetbank bekleden?
U moet er wel voorzichting mee omspringen maar echt leder is een fijne bekledingsstof. Veruit de meeste stoffen die worden gebruikt voor bekleding zijn katoen en linnen. Zijn er in verschrikkelijk veel dessins en kleuren dus u slaagt altijd wat de bekleding betreft.
Gobelin stof en skai zijn ook nog stoffen waarmee u leuke dingen kunt doen wat betreft het bekleden van voetbanken als onderdeel van tuinmeubelen.

Enkele materialen om een voetbank te maken als onderdeel van tuinmeubelen
Een hele mooie voetbank is gemaakt van gevlochten riet. Hout is een materiaal dat het meest wordt gebruikt. Ook rvs is een materiaal dat wordt toegepast om voetbanken te maken. Tenslotte doet massief grenen steeds vaker mee.
Een simpel, eenvoudig en toch leuk bankje kost u ongeveer 40 euro. Maar u wilt toch iets meer dan eenvoudig en simpel. Dat kan, u kunt dan rekenen op een bedrag van rond de 600 euro.
Beide prijzen dienen slechts als voorbeeld!
 
voetenbankje