Merken tuin- en terrasmeubelen

| Meer
merken tuinmeubelen
 
 
 
 
 

Tuinmeubels staan in elke tuin en welke het zijn maakt niet uit. Terrasmeubelen staan ook op elk terras, en welke maakt ook hier niet uit.
Tuinmeubelen zijn er in bijna elk land van de hele wereld. Dat betekent dat er daarom vele fabrikanten zijn van tuin- en terrasmeubelen.
In veruit de meeste gevallen is de kwaliteit goed te noemen. De prijzen kunnen best wel verschillen. Dus altijd en zeker de moeite waard om méér dan een tuinmeubelcentrum te bezoeken. U komt daar vast wel enkele van deze topmerken tegen.
Een van de grootste, en wie heeft er nu niet van gehoord…van Hartman.
Is écht een begrip wat tuinmeubelen betreft. Al tientallen jaren goed bezig wat kwaliteit betreft. Hartman staat voor voordelig en verrassend. Hartman staat ook voor een lang meegaan van de tuinmeubels gekoppeld aan een aantrekkelijk design. Dus kwaliteit voor een hardverwarmende prijs!
tuinmeubelmerken
U zoekt hardhouten tuinmeubelen? Dat treft dan bijzonder want het Nederlandse bedrijf Gelfort is hierin dé specialist! Het hout komt uit bossen die helemaal verantwoord worden beheerd dus dat zit wel goed! Bij deze tuinmeubelfabriek vindt u nog de echte vakmanschap.
merken tuinmeubelen

Tuinmeubels in verscheidene vormen met een voortreffelijke en degelijke afwerking vindt u alleen bij 4 Seasons. U vindt er de moderne vorm, de klassieke, de traditionele vorm en de strakke vorm. Er is dus altijd wel iets voor u bij!

Een ander topmerk onder de topmerken van tuinmeubels is het Nederlands bedrijf Jardin. Deze bundelt twee eigeschappen van tuinmeubelen samen. Een hele lange duurzaamheid en een heerlijk verrassend design. En dat heeft gezorgd voor deze ongekende populariteit! U zit gewoonweg fijner én langer in tuinmeubels van Jardin.
merken tuinmeubelen
 
 
 
 
 
 
Nog zo`n topper onder de Nederlandse tuinmeubelbedrijven is natuurlijk Steigerhout. Waarom Steigerhout tuinmeubelen? Mooie modellen met daarbij een hoog comfort. U ziet dat merk overal!
En nóg een ander Nederlands bedrijf en inmiddels koploper in België, Nederland en Luxemburg is Garden Impressions. Een erg uitgebreid assortiment, een topkwaliteit en een heerlijk design bezorgden de tuinmeubelfabrikant deze bekendheid. Die bekendheid moest eerst worden verdiend, en dat is in ruime mate gebeurd.
Een Belgische tuinmeubelproducent die prima én echte designtuinmeubelen maakt is Tribu. De beste materialen worden gebruikt, detail tot in het kleinste puntje en dat te samen zorgen voor de uitstekende reputatie van dit Belgisch bedrijf. Topklasse voor een juiste prijs.
Een Duits bedrijf dat tuinmeubelen maakt. Dat houdt in betrouwbare en solide tuin- en terrasuitvoeringen. En de naam is Kettler. In Duitsland helemaal bekend, inmiddels in Europa helemaal bekend en dat al tientallen jaren. Iets geweldigs in handen heeft u met Kettler!
merken tuinmeubelen

Verstelbare tuinmeubelen. Aluminium tuinmeubelen. Er is maar één fabrikant die daarmee bovenaan staat en dat is Sombrero. Vooral lang genieten van deze robuuste en goedzittende tuinmeubels.

Italië, het land van designers die weten wat écht designen is. Is bekend in het duurdere tuinmeubelsegment. De naam…Bellagio. De kenners weten dan wel genoeg. Prachtige ontwerpen, prima kwaliteit met als resultaat een succesvol tuinmeubelbedrijf dat al vele harten heeft veroverd.

Bekend over de gehele wereld! En het tuinmeubelbedrijf is Engels, dan kan dat maar één bedrijf zijn die al zo lang scoort, Gloster. Maakt honderden producten die allen met tuinmeubels hebben te maken. Interessante prijzen voor u voor de hoogst mogelijke kwaliteit.

merken tuinmeubelen