tuinmeubelaccessoire
 
 

 

Accessoires

Het kan fris worden op een avond en verwarming is dan welkom. Die verwarming kan komen van een terrashaard ook wel buitenhaard genoemd.
Een buitenhaard is gemaakt van rvs, van steen en van gietijzer. Een terrashaard neemt bijzonder aan populariteit toe.
 
tuinhaard
 
Een vuurkorf. U ziet het vuur en dat heeft toch altijd wel iets. Voordat u een vuurkorf plaats, moet u zorgen voor een metalen plaat waar de vuurkorf op moet komen te staan. Vergeet u dat, dan houdt u er een zwarte terrasvloer aan over.
Enkele minpuntjes van een vuurkorf is dat er vonkjes alle kanten uit kunnen schieten en er een behoorlijke rookontwikkeling is.
 
tuinmeubelaccessoire
 
U kunt uw tuin of terras nog veel meer sfeer geven door de juiste verlichting. Mooie verlichte bloempotten. En die kunt u overal neerzetten want zij gaan op zonne-energie.
 
Bij de tuinfakkel komt weinig rook bij vrij en nog een voordeel is dat er geen vuurvonken alle kanten opvliegen.
Na het plaatsen heeft een tuinfakkel een hoogte van 150 centimeter.
 
Een tuinkaars is een sfeermaker. Gaat wel 200 branduren mee en ook nog eens beschikbaar in een aantal kleuren.
 
tuinbeelden
 
Tuinbeelden geweldig om te zien!
Er zijn goedkope tuinbeelden maar er zijn er te koop die duizenden euro`s kosten. De meeste tuinbeelden zijn van marmer gemaakt. Hout en steen worden ook voor tuinbeelden gebruikt.
De keuze uit tuinbeelden is gigantisch groot. Er zijn vier groepen aan te wijzen. De eerste groep is fonteinen, de tweede groep is de dieren en de derde de moderne en antieke tuinbeelden. De laatste groep betreft vooral borstbeelden.
 
tuinprieel
 
Een prieel. Vroeger stond er in zowat elke tuin zo`n prieeltje. Het is een overdekt terrasje of een half open tuinhuisje.
 
U kunt bij de ingang van de tuin een rozenboog zetten.
 
tuinmeubelaccessoire