Rotan tuin- en terrasmeubelen... uw paradijs thuis!

| Meer
rotan tuinmeubelen
 
 
 
 
 
Rotan tuinmeubelen, wat een uitstraling , wat een sfeermakers. Met rotan haalt u de échte natuur in de tuin of op het terras. En zij geven u het hoogste gemak en zitcomfort.
En nog iets, er is niet één tuinmeubel identiek aan het andere. Geen massaproduct maar een product dat met de hand wordt gemaakt; over unieke tuinmeubelen gesproken…de klasse straalt er van af.

Is er veel onderhoud?

En het antwoord op deze vraag is nee! Wat moet u doen om uw tuinmeubelen in topconditie te houden? Enkele keren per jaar moet u de tuinmeubelen afnemen met een iets natte spons.
Heeft u een vermoeden dat uw tuinmeubelen beginnen uit te drogen, dan even lichtjes sprayen met water. Méér onderhoud ís er gewoonweg niet!

Wat zijn de kenmerken?

Om te beginnen is deze grondstof bijzonder milieuvriendelijk, en dat is logisch want het is een écht natuurproduct. Goed om dat te weten!
Na productie worden uw tuinmeubelen voorzien van een zogenaamde afwerklaag. De lak die hiervoor wordt gebruikt zal het milieu nauwelijks negatief belasten. Goed om dat óók te weten!
Ondanks dat het een taaie stof is, is het wel buigzaam.

Iets meer over rotan dat wordt gebruikt voor uw terras- en tuinmeubels

Het is een slingerplant die gigantisch lang kan worden en komt met name voor in een subtropisch klimaat.
Om het gebruiken voor tuin- en terrasmeubels, wordt het eerst verhit. Daardoor wordt het buigzamer en wordt het om een mal gebogen. Het zal afkoelen en superstrak om het frame van het tuinmeubel komen. De onderdelen van het frame worden daarna aan elkaar geschroefd.
Omdat het hele proces handmatig verloopt ontstaan er verschillen. En dat maakt het nu zo uniek!
 
rotan tuinmeubelen

Daarom aanschaffen!

Want u krijgt wel iets in de tuin of op het terras dat een ander niet heeft.
Natuurlijk moet u meer betalen dan voor een ander materiaal maar, zoals u heeft gelezen, u krijgt er bijzonder veel voor terug. Rotan tuin- en terrasmeubelen kunt u in elke tuin of terras neerzetten.
De kracht is de deftige uitstraling en ook dat telt zeker mee!

Tuin- en terrasmeubelen

De tuinmeubelset. Een fraaie compositie van een ongelooflijke mooie tafel met daarbij de juiste prachtige tuinstoelen. Zorg voor een bijpassend tafelblad.
En heeft u wel eens op een ligbed van rotan gelegen…fijn hč! Dat is pas genieten van de zon, van de zomer en van het leven. Vergeet niet een bijpassend dik kussen er op te leggen.
En de tuinstoelen dan…een lust voor het oog, een genot om in te zitten. In diverse vormen aanwezig en er is er altijd wel een voor u bij.
Om uw meubelen helemaal af te maken, mag een voetenbankje natuurlijk nooit ontbreken. Zo heeft u al uw terras- en tuinmeubelen van hetzelfde materaal/
 
Bij deze tuin- en terrasmeubels zijn sierkussens ongelooflijk belangrijk! Zij zullen het zitcomfort verhogen en de juiste kleur van de sierkussens zorgen voor een perfecte harmonie.
Rotanmeubels…een voortreffelijke keuze waar u nooit spijt van zult én kunt krijgen!

rotan tuinmeubelen