Plastic tuinmeubels - tuinmeubelen - altijd goed voor weinig geld

| Meer
plastic tuinmeubelen
 
 
 
 

Een bekend gezicht in vele tuinen en op vele terrassen. Helemaal ingeburgerd sinds jaar en dag. Helemaal van vandaag en  voor morgen en passen in bijna elk type tuin en te koop in grote warenhuizen, in supermarkten en bij doe het zelf ketens.
Waarom kiezen voor plastic?
Op de eerste plaats kunt u uit bijzonder veel modellen, kleuren en vormen een keuze maken. Dus wat dat betreft zult u altijd slagen.
Erg belangrijk is de prijs. Méér dan aangenaam.
De tuin- en terrasmeubelen zijn licht. Verplaatsen is daarom makkelijk.
U hoeft niet bang te zijn voor splinters.
De meubelen houden hun kleur ook al staan deze uren- en dagenlang in de volle zon en zijn niet aan een verrottingsproces onderhevig, en dat komt door de extreme weersbestendigheid.
Kortom, met deze tuin- en terrasmeubelen heeft u tuinmeubelen voor het leven!
plastic tuinmeubelen
Toch zijn er enkele nadelen aan plastic
-Is moeilijk te hergebruiken ofwel is moeilijk te recyclen.
-Er is veel afval, en ook dat is natuurlijk moeilijk te recyclen.
-Schadelijke stoffen komen vrij bij verbranding. Op de eerste plaats stinkt het vreselijk maar het is ook nog eens bijzonder
 schadelijk voor de mens en voor ons milieu!
Enkele soorten tuin- en terrasmeubels die van plastic worden gemaakt
Een tuintafel natuurlijk. In diverse modellen zoals rechthoekig, rond, ovaal en vierkant.
De tuinstoel. Ook in verschillende modellen aan te schaffen.
De tuinmeubelset. Bestaat standaard uit vijf elementen die bij elkaar horen. Een tuintafel met vier bijbehorende tuinstoelen. Worden bijzonder veel gekocht want u heeft dan een set van dezelfde kleur.
Ook bekend, en niet alleen in de tuin of op het terras, is natuurlijk het ligbed. Een begrip in de wereld van zon, zee en strand.
Een leuke aanvulling op al die tuinmeubels is het voetbankje. En u kunt uw tuin en terras helemaal afwerken met bloembakken en plantenbakken. Zo maakt u van uw tuin en terras een paradijsje waar u terecht trots op mag zijn!
Kussens zijn belangrijk bij tuin- en terrasmeubelen. En ook hier is er een gigantisch aanbod. Als interessante accessoire is er het sierkussen.
Met beide kussens kunt u eindeloos combineren. Uw tuin- en terrasmeubels zullen elke dag een andere verrassende aanblik geven.
kussens tuinmeuelen

En hoe staat het met het onderhoud aan uw tuin- en terrasmeubels?
Zachte zeep en lauw water, afspoelen en klaar is kees. Geen hogedrukreiniger gebruiken in verband met aantasten van het plastic.
Zijn uw tuinmeubelen écht vuil, dan kunt u die weer als nieuw krijgen door een kunststofreiniger te gebruiken of een kunststofvernieuwer.

Tot slot
Verreweg in de meeste tuinen en op terrassen ziet u van plastic meubelen. En dat is volkomen te begrijpen. Met plastic tuinmeubels kunt u een gezellige tuinsfeer bouwen. De tuinmeubels zijn makkelijk te hanteren, in enkele kleuren beschikbaar en gaan een leven lang mee.
Zij worden vooral gekocht omdat zij betaalbaar zijn.

 
plastic tuinmeubelen