Hardhouten tuinmeubelen en terrasmeubelen...een prima keuze!

| Meer
hardhouten tuinmeubelen
 
 
 
 
 
 
 
U heeft een tuin waar u trots op bent, en terecht! Daar horen dan ook geen goedkope tuinmeubels in te staan maar meubels die erbij passen. Dan moet u eens overwegen om hardhouten terrasmeubelen aan te schaffen want zij hebben een uitstraling waarvan u elke dag opnieuw zult genieten.
 
Tuinmeubels van hardhout stralen! Zij voegen iets toe aan uw tuin en terras wat een ander materiaal
niet in zich heeft. Vandaar dat steeds meer tuin- en terrasliefhebbers een welbewuste keuze maken, en dat is voor hardhout. Een heerlijk natuurproduct en dat is dan ook duidelijk te zien.
 
Hardhouten tuinmeubelen aanschaffen is een prima keuze. U zult er vele jaren onbekommerd van blijven genietenen zijn pure klasse!

Enkele soorten hardhout

En dat is een soort die algemeen bekend is namelijk meranti en is heel goed bewerkbaar en daarom zo populair.
Een klasse hardhoutsoort komt uit Canada en uit de Verenigde Staten. Het is Western Red Cedar.
Als deze houtsoort wordt voorzien van verf of van lak, dan is de duurzaamheid bijna onovertroffen. Verf of lak hecht bijzonder goed en dat komt omdat dit hardhout nauwelijks krimpt of zwelt.
Nog een bijzonder mooie en prima hardhout is bankirai. Ondanks dat dit hout spijkerhard is, is het toch goed te bewerken. Gaat tussen de 20 en 25 jaar mee.
Indien onbehandeld zal deze soort hardhout grijs kunnen worden. Dat kunt u tegengaan door te verven of door een goed ademende beits te gebruiken. Denk hierbij aan een goede vochtregulatie!
 
hardhouten tuinmeubelen

Informatie over het onderhoud van deze tuinmeubelen

Op de eerste plaats zijn er speciale onderhoudsproducten te koop. Lees altijd de gebruiksaanwijzing, en volg die dan ook op!
U heeft uw tuinmeubels buiten laten staan. Reinigen is dan erg eenvoudig. Lauw water, zachte zeep en een zachte borstel en na de schoonmaak zien uw tuinmeubels er weer als nieuw uit.

Hardhouten tuinmeubels

En dan komt als eerste de tuinmeubelset. Een prachtige tafel met vier prachtige bijbehorende stoelen.
Apart aan te schaffen is de tuintafel. In diverse vormen zoals een uitklapbare, een verstelbare en een vast model. Bovendien is er nog keuze uit een ronde tuintafel, een ovale, een vierkante en een zeshoekige en een rechthoekige tuintafel. Er zal beslist wel een model voor u bij zitten!
 
hardhouten tuinmeubelen
 
Hardhouten tuinstoelen. En een sieraad voor in uw tuin of op uw terras is de loungetuinstoel. En daar sluit een schommeltuinstoel geweldig op aan. Natuurlijk de klaptuinstoel en de stapelstoel. Ook is er nog een tuinstoel met en zonder armleuning.
Leuk hoor die tuinbanken. Komen in elke tuin en op elk terras prima uit.
In de zon liggen, in de zon een boek lezen, helemaal uitrusten en nog veel meer gebeurt op een ligbed. Wilt u nog meer comfort, dan moet u beslist een ligzetel aanschaffen.
En vergeet niet hierop mooie dikke kussens te leggen!
Af en toe in de schaduw. Prima want te lang in de zon bivakkeren is niet goed voor uw huid. Dus verder genieten onder de parasol.
Helemaal het einde is uiteraard de schommeltuinstoel. In een zwoele lange zomeravond kan er zomaar van alles gebeuren…
 
Uw tuin en terras is pas helemaal af door tuinmeubelaccessoires.
Uw kopje koffie, uw krantje en uw ontbijt staan op een fraai bijzettafeltje. Er is bovendien een aparte hardhouten koffietafeltje te koop.
Nog meer sfeer, nog meer genieten en nog meer natuur in uw tuin en terras. En dat gaat gebeuren door prachtige hardhouten bloembakken en plantenbakken. Mooi hoor, geweldig!

Indicatieprijzen van hardhouten tuinmeubelen

Zijn niet te geven. U zult zelf op onderzoek moeten gaan. Hartstikke leuk hoor…zelf uw hardhouten tuinmeubelen samenstellen. En aanbod is er méér dan genoeg.
 
Ga de tuinmeubelwinkels maar eens langs en u zult versteld staan over wat er allemaal te koop is op hardhouten tuinmeubel gebied. En…vergeet natuurlijk niet het internet!
Neem uw tijd om zo tot een verantwoorde aankoop van hardhouten tuinmeubelen te komen. Veel plezier!
 
hardhouten tuinmeubelen