De schommelbank...over romantiek gesproken!

| Meer
schommelbanken
 
 
 
 
 
 

Zonder een schommelbank is uw tuin of terras niet compleet want hij hoort er gewoon bij. Niet alleen voor u en voor uw partner maar zeker voor uw kinderen. Zij zullen zich prima én de hele dag kostelijk vermaken. U heeft geen kind aan uw kroost. Moe maar voldaan zullen zij in de late zomeravond in bed snel in slaap vallen. En dan bent u en uw partner aan de beurt om te genieten van deze bank. Een geweldig goede aankoop, zonder meer!

Een inzicht in de prijzen
Er zijn prijzige schommelbanken te koop. Wilt u de crème de la crème, dan mag u wel rekenen op ongeveer 1400 euro.
Een goedkope is er al vanaf ongeveer 80 euro.
Een schommelbank met vier personen is er ook. Twee plaatsen tegenover twee plaatsen. Voor het hele gezin, voor de beste twee vrienden of vriendinnen van u. Prachtige uitvoeringen zijn er bij deze schommelbankuitvoering en de prijs zal om en nabij de 1250 euro zijn.
Een driezits schommelbank. U kunt hierbij nog een zonnedak nemen. Ideaal mocht het gaan regenen want dan zitten de schommelbankers droog. Vanaf ongeveer 950 euro.
 
schommelbanken

Nog meer schommelbanken
Voor uw kinderen is er een speciale kinderschommelbank. Kenmerk is de lage instap.
Altijd de juiste instaphoogte maken kunt u doen bij een schommelbankexemplaar met kettingen. Gemakkelijk omhoog en omlaag, een prima uitvinding!
U kunt buiten de kant en klare schommelbanken ook bouwpakketten aanschaffen. Bij het goed opvolgen van de bouwinstructies staat die binnen één dag in de tuin of op het terras.
 
Afmetingen van schommelbanken
En er zijn veel varianten wat betreft de afmetingen. Het beste dat u kunt gaan doen is informatie inwinnen bij tuinmeubelbedrijven. Ook het internet zal u veel info geven.
 
schommelbanken